Kristal Bilezikleri Hangi Kolumuza Takmalıyız?

24-06-2021 12:07
Kristal Bilezikleri Hangi Kolumuza Takmalıyız?

Kristaller, yüksek enerjileri ile binlerce yıldır doğada var olan, şifa için kullanılan doğal minerallerdir. Enerjiyi düzgün ve doğrusal iletmeleri sayesinde, bulunduğu ortam ve taşıyan kişinin enerjisini temizler ve yükseltirler. Kristaller içerdikleri yüksek frekanslar kendinizi iyi hissedip, doğadan kopmayarak ve evrenin bir parçası olarak huzur bulmanızı sağlayabilir. Amacınızı ve ihtiyacınızı anlayıp, bu yolda edindiğiniz taşlar sizi ve hayatınızı aydınlatıp, ihtiyacınız olanı kendinize çekmeye fırsat verecektir.

Kristaller enerji odaklıdır ve beden, zihin, ruh arasındaki bağı iyileştirerek dengede tutmaya yardımcı olurlar. Yanınızda taşımanız, evinizde bulundurmanız, mücevher olarak kullanmanız enerjilerinden faydalanmanıza yardımcı olur. Kristalleri yanınızda taşımanızın en şık ve faydalı yollarından birisi bilezik şeklinde olmasıdır. Bilezikler tene temas etmesi ve sürekli yanınızda olması sayesinde enerjiyi daha yüksek hissetmenizi sağlar.

Eski uygarlıklar tarafından tasvir edilen etkili kadın figürlerine bakıldığında birçoğunun her iki bileğinde de bilezik taktığı görülmüştür. Budist, Yunan, Hindu, Mısır gibi büyük uygarlıkların tanrıçalarında değerli taşlarla bezenen bileziklerde de aynı şey geçerliydi, peki neden?

Beynin sağ ve sol taraflarının farklı işlevleri gibi, vücudun iki kısmı da farklı enerji işlevlerine hizmet eder. Pozitif enerji de denge ile alakalı olduğundan, vücudun her iki tarafındaki simetri ve güçlü kadın imgesi bunu destekler. Bu sebeple hem sol hem sağ taraflarda takılan kristal bilezikler faydayı en üst seviyeye çıkarmak ve dengeyi sağlamak için en güçlü ve etkili yoldur.

Vucüdun iki tarafı enerjisel olarak nasıl çalışır?

Sol taraf,

Hassas ve içsel benliğinizle başa çıkmaktan sorumludur. Enerji aldığınız bölge sol tarafınızdır ve duygusal anlamda olumlu değişimleri yapacağınız bölge yine burasıdır. Sol bileğinize şifa kristali taktığınızda stresleri bilinçli olarak kontrol edebilir ve iyileştirebilir hale gelirsiniz. Vücudun feminen tarafı olarak görülen bu kısım, vücudun dışından enerji alır ve vücuda şifa enerjisi göndererek pozitiflik yaratılmasına katkıda bulunur.

Sağ taraf,

Dış dünyanızdan sorumludur ve bu dünyada nasıl harekete geçtiğiniz ile ilgilidir. Sağ bileğinize taktığınız kristaller, üretkenliğinize katkı sağlar ve dış ortamınızdaki enerjiyi kontrol ederek negatifliği uzaklaştırır. Vücudun maskülen tarafı olarak bilenen bu kısımda eylem ön plandadır ve dışarı yaydığınız enerjiyi nasıl harekete geçirdiğiniz kontrol edilir.

En iyi enerji faydasını hayatınıza dahil etmek için doğru dengeye erişmek gerekmektedir. Tıpkı yin ve yang enerji kavramı gibi, ışığın karşısındaki karanlık, yavaşın yanında hızlı, için karşısında dış olduğu müddetçe gerçek denge mümkündür.

Niyetinize göre hangi tarafı tercih etmeli?

Stres yönetiminde stresten uzaklaştırılmış akıl, beden ve ruh üçlüsü arasında huzuru bulmak için edinilen taşların başında gelen Ametist, Pembe Kuvars gibi sakinleştirici ve negatif enerjiyi topraklanmasını sağlayan, sevgi ve mutluluğu artıran kristaller içsel dünya ile alakalı olarak sol bileğe takılması gerekir.

Bilinen en büyük denge tasvirlerinden Yin ve Yang bilezikleri Çin Tıbbı’na göre dengesinin olması halinde fiziksel ve zihinsel sağlık, ilişkilerde denge, mutluluk ve uyum sunar. Bu bileziklerden Yin, yani dişil enerji sol tarafa takılması gerekirken içerdiği Aytaşı enerji dengelemeye Rodokrozit dönüşümü desteklemeye ve Kristal Kuvars ise diğer kristallerin enerji artırımına yardımcı olur. Eril enerji olarak Yang bileziği sağ tarafa takılabilir ve içerdiği Pirit taşı ile güç ve sevgi artırır, Siyah Turmalin zihin-beden ve ruh dengesini sağlar ve Kristal Kuvars diğer kristallerin enerji artırımına yardımcı olur.

Titreşimleri kuvvetli taşlardan Malahit bilezik enerji alanını kuvvetlendirir ve negatif enerjiden korur. Çakra dengesi sağlar ve iyileşme için kullanılan şifa taşıdır. Yoğun duygulara karşı hassas bir taştır ve içsel anlamda gizli duygular ile yüzleşme ve çözüm getirmeye yardımcı olurken sol tarafta taşınması doğru olacaktır.

The Sim Co. Kristal bilezikleri hangi kolunuzda taşımalısınız?

Stres Rahatlatma Kristalleri Bilezik, stresli hayatınızdan biraz olsun yatışmak, kontrol edebilmek ve huzuru sağlamak için Ametist, Pembe Kuvars, Siyah Obsidyen ve dengeleyici ve enerji artırıcı Kristal Kuvars ve Gümüş ile sol bileğiniz için idealdir. İçinizi görüp kendinizle huzur bulmanızda yardımcı olacaktır.

Yin Bileziği, dengenin temel taraflarından biridir, Yang ile olduğunda hayatta birçok sorunun çözülmesi sağlanır ve ufak alanlarda ilişkilerde, sağlıkta, huzur ve mutluluk gibi kavramlarda gerçek dengeye ulaşılır. Yin bileziği içerdiği Aytaşı, Rodokrozit, Kristal Kuvars ve Gümüş gibi enerji dengeleyici, dönüşüm destekleyici ve dişil taşlara yer verirken sol kolunuzda taşımak, Yang Bilezik gibi eril enerji ve Pirit, Siyah Turmalin, Kristal Kuvars ve Gümüş gibi güç ve sevgiyi artırıcı, dengeleyici, enerji sağlayıcı taşlardan oluştuğu için sağ kolunuzda taşınması tavsiye edilir.

Azurit Malahit Bilezik, Azurit negatif düşüncelerden arınmak, tutum olarak olumluya çekilmek, dengesizliği yatıştırmak ve odaklanmaya yardımcı olmak gibi etkileri varken, Malahit, titreşimi kuvvetli olan taşlardan biri olarak bilinir ve kişinin negatif enerjiden korunmasına fayda sağlar. Enerji temizleme görevini de üstlenmektedir. Bu iki taşın yanında Kristal Kuvars ve Gümüş gibi enerji aktarımı ve artırıcı olmasıyla birlikte sağ tarafta takılması tavsiye edilebilir.

Malahit Bilezik, çakra dengesi için, zihin ve beden arasındaki denge ve temizlenme ihtiyacı için iyileşme şifa taşıdır. Malahit yanında Kristal Kuvars ve Gümüş ile dengelenen ve enerjisini artıran olmasıyla sol kol için idealdir.

Güç Kristaller Bilezik, en temel ihtiyaçlardan biri olan içinizdeki güç ile alakalı bu bilezikte motivasyonunuz ve kendinize olan güven ve sevginiz artacaktır. İçerdiği Güneş Taşı, Kaplan Gözü, Dumanlı Kuvars, Kristal Kuvars ve Gümüş gibi güçlü taşlarla cesaret ve güç, liderlik içeren kristallerle birlikte içsel dünyanızdaki güçlü ruhunuz için sol tarafta taşımanız faydalı olabilecektir.

Öz Sevgi Kristalleri Bilezik, öz sevgi hayatınızın her anında ihtiyacınız olan temel histir. Bununla birlikte her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bu bilezik kendinizi daha kolay affetmeye, yargılamamaya, cezalandırmamaya ve yalnız hissetmenize olanak sağlamamaya yardımcı olacaktır. İhtiyacınız olan ve hak ettiğiniz sevgiyi size hatırlatacaktır. İçeriğindeki Pembe Kuvars, Ametist, Florit, Kristal Kuvars ve Gümüş gibi değerli taşlar barış kristalleri, duygu dengeleyici ve dinginleştirici, huzur sağlayan taşlardan oluşurken, içsel dünyanıza atıfta bulunduğu için sol tarafınızda taşımanız uygun olabilir.

Her taşın enerjisi farklı olduğu gibi, sizin de ihtiyaçlarınız ve beklentileriniz farklılık gösterebilir. Sizin için doğru taşları ve doğru enerji kombinasyonunu bulana kadar yerlerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Kristalinizin enerjisi nasıl size özelse, kombinasyonları da size özel olacaktır.

Onunla eğlenin!

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.