Kristallerin Şekilleri ve İşlevleri

29-08-2019 17:20
Kristallerin Şekilleri ve İşlevleri

Kristal dünyasında yeni olan biri, bir taşın kesilme veya şekillenme şeklinin tamamen estetik olduğunu düşünebilir, ancak bir kristalin şeklinin göründüğünden biraz daha fazlası var. Bir kristalin çıkardığı enerji türünü değiştirmezken, bir kristalin kesilme şekli bu enerjiyi nasıl deneyimlediğinizi etkileyebilir ve hatta artırabilir. Müzik dinlediğinizi düşünün. Aynı şarkıyı klasik bir hoparlörle, kulaklıkla veya surround ses sistemiyle dinleyebilir ve her seferinde birbirinden farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Aynı şarkı, ancak bir plak çaların ham dokusu, odaklanmış kulaklık hissi ve tam gövdeli surround ses sistemi size farklı bakış açıları kazandıracak. Kristal şekillerinin özelliklerini bilmek, içinde bulunduğunuz ortama dayanarak deneyiminizi zenginleştirmenize yardımcı olacaktır. Odaklanmaya mı ihtiyacınız var? Kristal bir prizma kullanın. Biraz istikrar mı arıyorsunuz? Bir kristal küp alın ve topraklanma meditasyonu yapın.

Tumbled Kristaller


Tumbled kristal formu, kristal maceranıza başlamak için idealdir. Küçük bir yatırım ile, bu cep büyüklüğündeki kristallerden büyük faydalar sağlayabilirsiniz. Kristaller ile çalışmaya başlayan çoğu insan başlarda, her gün farklı bir taşla çalışarak, günlük enerjilerini test ediyor ve sonuçlarına göre kendi kristalini belirliyor. Boyutları nedeniyle, tumbled taşlar cebinize veya sutyeninize koyulabilir, ofis masanızda konumlandırabilir, arabanızın içine yerleştirilebilir veya yastığınızın altına yerleştirilebilir.

Küre Kristaller


Kristal küreler enerjinin her yöne yayılmasını sağlar. Bir kürenin mükemmel simetrisi, çevresine denge, huzur ve dinlendirici enerjiler getirir. Bir küre ile meditasyon yapmak, sanki dünyayı avucunuzun içinde tutuyormuş gibi derin bir bütünlük duygusu sağlar. Kristal küreler, varlığınızın tüm bölümlerini birleştirir ve sizi çevrenizdeki enerjiyle birleştirirler.

Piramit Kristaller


Piramitler hem enerjiyi tezahür ettiren hem de yükselten en güçlü araçlardan biridir. Bu kutsal şekil, eski Mısırlılar ve daha pek çok eski uygarlık tarafından kullanılmıştır. Piramitlerin Güneş ışınlarını sembolize ettiğini düşünüyorlardı. Bu kutsal şekildeki kristallerin daha fazla tezahür gücü için yüksek titreşimli enerjileri kullandığı düşünülmektedir.

Harmanizatör Kristaller

 

Kristal harmonizatörler meditasyon sırasında tutmak için silindirik şekillerde parlatılır. Bu kristal aletler, eski Mısırlılardan bu yana enerji bloklarını ve enerjik dengesizlikleri iyileştirmek için hazırlanmıştır. Bir kristali sol elinde (yin) ve diğerini sağda (yang) tutarak ruhsal enerji yeniden canlandırılır ve bir denge duygusu sağlanabilir.

Kalp Kristaller

 
Kalp şeklindeki kristaller size her zaman sevgi ile çevrili olduğunuzu hatırlatır. Kalp şekilli kristaller, sevgiyi çekmeye yardım ederler, ayrıca içten sevgiyle kendinizi beslemenizi sağlarlar.

Prizma Kristaller


Kristal prizmalar, enerji çalışmaları için kullanılan en yaygın ve faydalı şekillerden biridir. Niyetinizi evrene yönlendirerek hayallerinizi, isteklerinizi ve niyetlerinizi çok daha hızlı bir şekilde tezahür etmenize yardımcı olduklarından gelişim için çok güçlü kristal formlarıdır.

Küme Kristaller

 
Bir kristal kümesi, birkaç kristal noktası bir matris üzerinde birlikte büyüdüğünde oluşur. Birçok kristalin yakınsaması nedeniyle, bir kristal küme daha da yüksek bir enerjide titreşir, enerjiyi birçok yöne yönlendirir ve onu kristal için gerekli kılar.
Kaynak: MindBodyGreen

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.