Kristaller ve Aromaterapi

11-03-2020 14:07
Kristaller ve Aromaterapi

Kristaller ve aromaterapi yağları, içerdikleri vitamin ve mineraller bakımından insan bedeni ile bire bir uyum içindedir. İnsan bedeninde dolaşan enerji ve salınan titreşim ile benzer frekansa sahip olan aromaterapi yağları ve kristaller; doğru kullanımda vücut frekansını yükseltir, daha sağlıklı, mutlu ve başarılı olmanızı destekler. Bu amaçla, en yaygın ihtiyaçları göz önüne alarak kullanılması gereken kristal ve aromaterapi yağları listeledik.

Zihin Rahatlığı – Florit ve Lavanta Uçucu Yağı


The Sim Co. Florit Prizma

 
Şehir hayatı, yoğun çalışma temposu, ev hayatının sorumlulukları, zihnin yorulmasına ve daha zor konsantre olmasına neden oluyor. Bu nedenle, zihni rahatlatmak, bütünsel sağlık ve iyilik açısından çok önemli. Florit kristali ve lavanta yağı zihnin rahatlamasını ve dinlenmesini destekliyor.
Sakin ve rahat bir yere geçin, ortamı birkaç damla lavanta uçucu yağı ile kokulandırın, avucunuza Florit kristalinizi alın ve gözlerinizi kapatarak en az 10 dakika nefesinizi takip edin. Lavanta yağı zihninizin sakinleşmesini ve dinlenmesini sağlarken, Florit kristali daha berrak ve net düşünmenize destek olacaktır. Bu meditasyonu ihtiyaç duyduğunuz her an tekrarlayabilirsiniz.

Sağlık – Aquamarin ve Okaliptus Uçucu Yağı

The Sim Co. Sağlık Kristalleri Bilezik

Bütünsel sağlığı oluşturmak ve korumak günümüzde çok zor ne yazık ki. Bu nedenle, ek besinlere, sağlık destekleyen ve arttıran gıdalara, özel tedavi ve çalışmalara ihtiyaç duyuyoruz. Genel akıl, beden ve ruh sağlığınızı desteklemek için Aquamarin kristali ve Okaliptus yağlarından faydalanabilirsiniz. Okaliptus en güçlü mikrop öldürücülerden biridir. Aynı zamanda bağışıklık yükseltir. Sevdiğiniz bir baz yağın içine birkaç damla okaliptüs yağı damlatıp bütün vücudunuza özellikle göğüs ve sırt bölgenize masaj yapabilirsiniz. Düzenli masajın yanı sıra, bütünsel sağlığı destekleyen, vücut direncini arttıran, enerji ve canlılık veren Aquamarin kristalini kolye veya bilezik olarak, vücudunuza temas edecek şekilde sürekli üzerinizde taşıyabilirsiniz.

 

Sevgi ve Mutluluk – Pembe Kuvars ve Gül Yağı

The Sim Co. Pembe Kuvars Gua Sha - Kalp

Frekansı en yüksek aromaterapi yağı Gül yağıdır. 320 mHz frekans kokladığınız veya teninize uyguladığınız anda, vücut frekansınızı yükseltir, sevgi alıp vermenizi kolaylaştırır ve mutluluğunuzu arttırır. Günlük olarak gül içerikli bir yüz yağını cildinize uyguladıktan sonra Pembe Kuvars kristali ile yüz masajı yapın. Her gün düzenli olarak yapacağınız bu uygulama kısa zamanda hayatınızdaki sevgi ve mutluluğun artmasına destek olacaktır. Aynı zamanda, gül yağı ve pembe kuvars kristali kalp çakranızı harekete geçirerek enerji akışı ve dengesini sağlayacaktır. Ayrıca, hayatınızda sevgi görmek istediğiniz her ortama pembe kuvars kristali koyarak çekimi arttırabilirsiniz.

 

Bolluk Bereket – Sitrin ve Tarçın Uçucu Yağı

The Sim Co. Sitrin Değnek

Hayatınızın her alanında bolluk ve bereketi kendinize çekmek için titreşimi ve pozitif düşünceyi arttırmanız gerekir. Ofis, çalışma alanı, banka kasası, mücevher kutusu, kitaplık, projeler, aile ortamları, kısaca bolluğun ve bereketin artmasını istediğiniz her yere birkaç damla tarçın yağı ve bir Sitrin kristali koyun ve kısa zamanda istediğiniz ferahlığın size gelmesi için niyet edin.

 

Pozitif ve iyi niyetli düşünce ile inandığınız her şeyin size geleceğine dair umutlarınızı yitirmeyin. Daha fazla sevgi vermeye, iyi dilekler sunmaya ve ferahlık dağıtmaya devam edin. Karşılığında sevgi, sağlık ve mutluluk ile ödüllendirilirsiniz. Mutlu günler dilerim.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.