Kristaller Nasıl Çalışır?

07-08-2019 16:02
Kristaller Nasıl Çalışır?

Değerli ve yarı değerli taşlar yüz yıllardır enerji çalışmalarında, holistik sağlıkta, güzellikte ve iyileşme, şifalandırma alanlarında kullanılıyor. Peki, kimyasal bir formül, doğada kendiliğinden oluşan bir mineral nasıl oluyor da insanlara şifa ve çare sunuyor? Enerji ile. Çok derinleşmeden, fizik ile durumu netleştirmek basit.

 Enerji, Titreşim ve Frekans

Enerjinin yoğunlaşmış hali kütledir. Yani, kütlesi olan canlı ve cansız her cisim enerjiden oluşur. Enerjinin titreşerek salınım oluşturması ise frekansı oluşturur. Bu kısa tanımdan yola çıkarak, her cismin enerjisi ve frekansı olduğunu söyleyebiliriz.

 Rezonans

Hepimizin çok aşina olduğu ‘benzer benzeri çeker’ yasasının bir benzeri de frekanslar için gerçekleşiyor. Etrafımızdaki her cismin kütlesi dolayısıyla enerjisi olduğunu yani aslında dünyanın bir titreşimi ve frekansı olduğunu öğrendik. Mantıksal olarak çevremizdeki bütün varlıkların masa, pencere dahil bir titreşimi var. Fiziksel olarak ise bu titreşimlerin birbirine etki etmesi gerekir. Ancak, bir cisme uygulanan frekansın, uygulandığı frekans ile aynı olması halinde frekansın gücü artar. Yani benzer frekanslar birbirine etki eder ve yükseltir. Bu frekans artışına ise rezonans denir.

İyi düşünce ve niyetin, güzellikler getirmesi, kötü düşünce ve karamsarlığın sıkıntı getirmesinin nedeni budur. Korku, öfke ve endişe gibi duygular düşük frekanslıdır. Bu nedenle hayatınıza düşük frekanslı insanları ve durumları çekmenize neden olur. Neşe, yaratıcılık ve kabul gibi duygular ise yüksek frekanslıdır. Bu duygu ve düşünceler, yüksek enerjili insanlar ile karşılaşmanızı, güzel durumların size gelmesini ve başarılı olmanızı sağlar.

 Kristaller ve Frekans

 

Benzer organizmalar ve frekansların etkileşimine en güzel örneklerden biri de kristallerdir. Kristaller, çok yüksek frekanslara sahiptirler. Etrafınızda kristallerin bulunması, sadece plasebo etkisi ile değil, yüksek frekansları sayesinde de kendinizi iyi hissetmenizi ve huzur bulmanızı sağlar. Bilgisayar, telefon, televizyon gibi elektromanyetik dalgalara uzun süre maruz kaldıktan sonra yorgun, halsiz ve hasta hissediyor olmanızın nedeni, düşük frekansa sahip olmaları nedeniyle, sizin de frekansınızı düşürüyor olmalarıdır. Ancak, 320 mHz gibi yüksek frekansa sahip gül yağını koklamanız halinde vücut frekansınız yükselir. Yani, gün içinde maruz kaldıklarınızın, sizin frekansınız üzerinde etkisi olduğu, ölçümler ile ispatlanmıştır.

Her organ, düşünce ve duygu farklı frekanslara sahiptir. Bu nedenle, her amaç için farklı kristal kullanılır. Çünkü, her kristalin kimyasal formülü, şekli ve çıkarıldığı yer farklıdır. Bu nedenle kristallerin frekansı ve etki ettiği durumda değişiklik gösterir.

Amacınıza ve ihtiyacınıza uygun doğru kristali belirleyip, sürekli etrafınızda bulundurmanız ve bunun için çalışmanız halinde, kalbinizden geçeni kendinize çekebilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.