Kristaller ile Güzellik Rutini

01-08-2019 10:14
Kristaller ile Güzellik Rutini
	


Antik çağlardan itibaren kristaller güzellik uygulamalarında kullanılıyor. Son dönemlerde cilt bakımında kristallerin öneminin ve farkındalığının artmış olmasının sebebi, geçmişten gelen kristal içerikli reçeteler. Güzellik için kristalleri kullanmak yalnızca evde bir spa bakımı yapıyormuş gibi hissetmenize neden olmaz, aynı zamanda cilt bakımımızı bir üst seviyeye çıkaran enerjik etkiler sağlar.

 

GÜZELLİK İÇİN KRİSTAL KULLANMA YOLLARI

 

    •  Kristal İçerikli Esanslar

Kristallerinizi cilt bakımında kullanmanın en etkili yollarından biri, kristal ile enerjilendirilmiş su, serum, yağ veya tonik kullanmaktır.

Işıltı için pembe kuvars, detoks etki için malakit, canlanmak ve toksinlerden arınmak için kristal kuvars kullanabilirsiniz.

Kristalinizi öncelikle temiz su ile yıkayın ve arıtılmış su dolu cam bir kasenin içine koyarak 1 tam gün boyunca güneşte bekletin. Ertesi gün kristal ile canlandırılmış su ile yüzünüzü yıkayabilir ve kristalin bütün gücünden faydalanabilirsiniz.

Düzenli olarak kullanmak için ise, çakıl formdaki kristalinizi yağ, serum veya tonik şişenizin içine koyun ve ürünlerinizin etkisini ve enerjisini arttırın.


    • Pürüzsüz ve Gergin Cilt İçin Face-Massage Roller
 

 
Instagram @energymuse

Antik Çin'den bu yana şişkinliği azaltmak, bağışıklık sistemini iyileştirmek ve yüz dokusundaki stresi ve gerginliği gidermek için yeşim taşı rollerlar kullanılıyor. Günümüz bilgi ve teknolojisi sayesinde farklı kristallerinde cilt bakımına destek olduğu ortaya çıkmıştır.

Peki, şişkinliği giderilmiş, kasları rahatlatılmış, gergin ve pürüzsüz bir cilt için face-massage rollerların nasıl uygulanıyor?

 

  • Cildinize yağ veya nemlendirici uygulayın.
  • Yağ cilde yayıldıkça, kristal masaj aletinin daha rahat hareket etmesini sağlayacaktır.
  • Alnınızdan göğsünüze kadar uzanan dikey bir çizgiyi gözünüzde canlandırmak ve bu işlem sırasında bu görünmez çizgiyi geçmemek önemlidir. Ciltte şişliği ve şişkinliği en aza indiren ve yüz bölgesinin görünüşünü ve sağlığını iyileştiren lenfatik sistemi etkin bir şekilde boşaltmak için, yüzünüzdeki lenf sıvısının kulaklara veya iki drenaj noktası olan köprücük kemiğine doğru hareket ettirmeniz gerekir.
  • Yüzünüze iki yarım gibi davranın ve çenenizden başlayın. Her iki tarafı da kulaklara doğru üteleyin.
  • Aynı işlemi yanaklar, göz çevresi ve alın için tekrarlayın. İçeriden başlayıp kulaklara devam ettiğinizden emin olun.
  • Ardından, saç çizginizin etrafından devam ederek, yüzünüzde biriken şişkinliği boynunuza doğru indirin.
  • Son olarak, roller ile çenenizden boynunuza doğru masaj yapın. Masajı köprücük kemiklerinizde bitirin.
  • Bu işlemi yüzünüzün her iki tarafına uygulayın.
 

 

    • Kristaller İle Güzellik Masajı
 

 
Instagram @energymuse

Gerginlik veya hassasiyet hissettiğiniz zamanlarda, rahatlamanız adına kristalleri yüzünüzde bekletin. Ametist veya florit kristalinizi, yüzünüzdeki akupunktur noktalarına yerleştirin. Kristaller, iç sistemlerimize bağlanan enerji hatları olan yüzdeki meridyen noktalarını harekete geçirir ve bu noktalara dokunduğunuzda, çakralara enerji verir. Bu sayede sakinleşmenizi ve rahatlamanızı sağlar. 10 dakika yüzünüzde taşı bekletip gözlerinizi kapatın ve deşarj olmanın keyfini çıkarın.

 

 


 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.