Kaygıyı Azaltın

15-12-2020 15:14
Kaygıyı Azaltın

Şehir hayatının karmaşası, yetişmesi gereken işler, sorumluluklar ve daha birçok faktör kaygıya neden oluyor. Sürekli kaygılı ve stresli yaşam şekli ise kronikleşen baş ağrısı, kas ağrısı ve ileri safhalarda iç organlarda hasarla neden olabiliyor.

Kaygı ve strese neden olan faktörleri hayatınızdan çıkarmanız doğru bir başlangıç olacaktır. Ancak, engelleyemediğiniz stres unsurlarına vereceğiniz tepkiyi kontrol edebilmek adına kristaller ve aromaterapiden destek alabilirsiniz. Kristaller, enerji bedeniniz üzerindeki blokajları, stresin neden olduğu sıkışıklığı düzelterek enerji akışınızın düzgün ve dengeli olmasını sağlar. Doğal aromaterapik yağlar ise, hoş kokuları ve yüksek frekansları sayesinde bilinç altınıza etki ederek geçmişte duygu ve durumlardan, travmalar ve öfke kontrolü problemlerinden kurtulmanızı sağlar.

Stresi ve kaygıyı rahatlatmaya destek olan ürünlerimiz:

Stres Rahatlatma Kristalleri

The Sim Co. Stres Rahatlatma Kristalleri

Ametist, pembe kuvars ve siyah obsidyen taşları ile hazırladığımız setimiz, kaygı ve strese neden olan duygu ve enerjilerin atılmasını sağlar. Kristaller, enerji akışınızdaki tıkanmaların açılmasını sağlayarak, stres kaynaklı oluşan blokajları kırar. Bu sayede daha rahat ve sakin hissedebilirsiniz.

Ametist, zihninizin rahatlamasını sağlarken, negatif enerjiyi azaltır. Obsidyen, yoğun duyguları yatıştırır, terapi gücü yüksektir. Pembe kuvars, öz sevgi ve şefkati hatırlatarak affetmeyi ve geçmişte bırakmayı destekler.

Kristal paketinizi rahatlama meditasyonlarında avucunuzda tutarak veya yanınıza koyarak kullanabilirsiniz. Sizi en çok strese sokan ve mutsuz eden ortamlarda masanıza veya sürekli görebileceğiniz bir yere koyabilirsiniz. Kesesi içinde sürekli çantanızda taşıyarak yüksek enerjilerinden faydalanabilirsiniz.

Rahatlatıcı Roll

The Sim Co. Rahatlatıcı Roll

 

Lavanta, sedir, günlük, limon ve mür uçucu yağları ile hazırlanan Rahatlatıcı Roll’u, stres ve kaygı anlarında, uykuya dalmadan önce, uzun yolculuklarda, gergin toplantılarda ve rahatsız hissettiğiniz her an kullanabilirsiniz. Yüksek frekanslı güzel kokusu sayesinde enerjinizi düzenler ve daha sakin düşünmenizi destekler.

Kendinizi kaygılı ve gergin hissettiğiniz anlarda bilek içi veya kulak arkasına sürün. Derin nefesler alarak kokuyu içinize çekin. Bu esnada kristallerinizi de yanınızda tutarak ufak bir meditasyon yapabilirsiniz.

Ek olarak, baş ağrısı ve migren atakları esnasında, Rahatlatıcı Roll’u şakaklarınıza noktasal olarak uygulayın. Ardından elleriniz ile küçük baskılar yaparak şakaklarınıza masaj yapın. Rahatlatıcı kokusu baş ağrınızı kısa sürede azaltacaktır.

 
Kaygı, stres, gerginlik ve karmaşa hepimizin hayatlarında olan duygular. Önemli olan bu duygulara, bunu yaratan kişilere ve durumlara nasıl karşılık verdiğimiz. Sadece kendinizi değiştirebilirsiniz, unutmayın! Bu nedenle, sakinliğinizi ve enerji akışınızı dengeleyecek yardımcıları yanınızdan ayırmayın.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.